решенија за конектори

Вести

Bexkom (Beike) учествуваше на 2-то Генерално собрание на 5-то здружение за медицински уреди во Шенжен

Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. учествуваше на вториот генерален состанок на 5-тото здружение за медицински уреди во Шенжен, одржан во четврток, 9 март, 2023 година, на кој присуствуваа повеќе од сто лидери во индустријата и засегнати страни, вклучувајќи директори, лекари, инвеститори и регулатори.

Конференцијата има за цел да ја промовира соработката и иновациите во индустријата за медицински уреди во Шенжен.Обезбедува платформа за учесниците да ги споделат своите сознанија за најновите трендови, предизвици и можности во областа, да разменуваат идеи и да се поврзат со врсниците во индустријата.

За време на конференцијата, Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. ги покажа своите најнови иновативни производи и решенија за пазарот на медицински помагала.Компанијата е специјализирана за дизајн, развој и производство на висококвалитетни конектори и кабелски системи за различни апликации, вклучувајќи медицинска и здравствена опрема.

Производите на Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd се познати по нивната доверливост, перформанси и достапност, како и усогласеност со меѓународните стандарди и прописи.Мисијата на компанијата е да обезбеди врвна технологија и исклучителни услуги за клиентите на своите глобални клиенти и партнери.

„Многу сме задоволни што учествуваме на вториот генерален состанок на 5-то здружение за медицински уреди во Шенжен и придонесуваме за напредокот на локалната индустрија за медицински уреди“, рече г-дин Кју, извршен директор на Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. „Нашите тимови се посветени на развивање иновативни решенија за да се задоволат променливите потреби на нашите клиенти и да се подобри квалитетот на здравствената заштита низ целиот свет“.

Второто генерално собрание на 5-то здружение за медицински уреди во Шенжен беше полн погодок, обезбедувајќи вредни увиди и можности за сите присутни.Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. со нетрпение очекува да продолжи да придонесува за растот и развојот на индустријата за медицински уреди во Шенжен и пошироко.微信图片_20230329110341微信图片_20230329110352


Време на објавување: Мар-29-2023